vesuvio/kebab

Var ner till stan och käkade mat med en kompis med min pojkvän. Hon tog kebab alexander tror jag och jag och M delade på vesuvio, jag var inte så hungrig.

Somnade efter skolan för jag hade sån huvudvärk så jag orkade inte hålla ögonen öppna, då ringde min kompis och vi åkte ner och käkade mat. Det var riktigt gott, verkligen.
Så nu sitter jag i vardagsrummet vid matsalmöbeln och ska vara lite duktig och plugga företagsekonomi som jag har prov i på måndag... Undrar hur det kommer gå.
På tal om prov, fick reda på mina engelska test idag. Gick inte så himla bra det där du... tusan också. Jag får komma igen pånästa när man kan plugga på (: detta var ju ett oförberett prov liksom!

nej nu ska jag fortsätta plugga vi hörs! Hejs


- Om denna skylt fanns här i min stan skulle jag åka dit jämt när jag ville ha lite värme och sol!

17 februari

Denna dag har varit mycket bra. Trodde att den skulle bli mycket sämre. Började med att träna på våra solon som vi dansare har fått skapat själva utifrån vad vi tycker är snyggt, stil känsla osv. Efter några genomgångar av solot gick jag inte i salen där våran lärare stod med kameran i högsta hugg och skulle filma.
Gick in och gjorde mitt bästa, och det gick faktiskt bra, en liten liten miss som jag rättade till! Blev själv förvånad över att det gick så bra som det gick, trodde jag skulle få göra om X-antal gånger men det räckte med en gång.

Efter den lektionen hade jag matte och sedan oförberett engelska prov. Hörförståelse. Hörförståelsen var mycket grötig och svår att förstå för att det var dåligt ljud... Jag svarade inte på alla frågor då jag inte hörde allt så vi får helt enkelt se hur resultatet på det provet och provet vi hade i tisdags gick imorgon. I tisdags hade vi läsförståelse och den gick betydligt bättre kändes det som! :) återkommer med resultaten.

Sista lektionen hade vi samhällsprov. Jag tror jag kunde allt, svarade iallafall på alla frågor. Och så var det en diskussionsfråga med som jag skrev 2 sidor på ungefär :) skulle diskutera med mig själv och komma fram till olika saker och skriva vad jag tyckte om artikeln som vi skulle läsa. Allt har gått riktigt bra faktiskt.

Riktigt stolt!

Nu sitter jag och kollar på glee. Ett väldigt bra program om ni frågar mig :D

tudeluuuuu!!!!

RSS 2.0