rutten dag

idag är en såndär rutten dag, då man inte gör ett enda dugg. Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på teen mom på Mtv. Det gör jag fortfarande och kommer nog göra det ett tag till.

Var ute med ozzy för en stund sen och lämnade in filmen vi hyrde och så ska vi nog laga mat sen med. det är det som kommer hända idag -.-. haha värdelös dag. Det är lördag och det känns som om det är söndag.

nu ska jag fortsätta min ruttna dag :) hhaha hejs!

2011-01-07

lägret var riktigt roligt. och jag kunde röra mig utan att det gjorde ont :)
tyvärr fick jag inte med mig kameran så ska se om jag hittar ngra bilder att lägga in!

vi har precis ätit pizza och sen blir det kanske chips o dipp o lite godis med en film. om jag inte hinner somna före ;))





här är 2 bilder på när ozzy var liten :)

Godmorgon!

Jag är verkligen uppe tidigt känner jag. Är så fruktansvärt trött, skulle kunna somna medans jag skriver detta inlägg faktiskt. Men anledningen till att jag är vaken är för att jag ska på läger med gymnastico i örebro idag. Det kommer blir hur roligt som helst, längtar verkligen! Men frågan är om jag kommer kunna göra några övningar överhuvudtaget, för jag har sån träningsvärk sen jag gjorde dubbla passet häromdan.. det tog kol på mig, och nu kan jag knappt gå vanligt utan att varje steg jag tar gör ont, så ont!!

Om jag kanske sätter mig ner och vilar kan det hända att jag tar lite bilder så jag tänker stoppa i min kamera i väskan nu när jag ska gå och packa ner allting annat. Så det kanske kommer upp bilder på träningen och om det inte gör det så tänker jag faktiskt lova er att de kommer upp andra bilder.. Kanske de från när jag var i G-mark med pappa, syster, M och hundarna och grillade korv! hmm, vi får se. Bilder kommer upp i allafall :)

peace! <3

helt slut

jag är helt slut. Idag har jag verkligen varit duktig.
Jag vaknade, och efter ett tag gick jag ut med ozzy, efter det lagade jag mat, diskade städade rummet, dammsög rummet, köket, hallen och vardagsrummet. Efter klockan sex när M kom hem körde jag 2 hela styrkepass. Detta tog kol på mig och jag ser inte fram emot att köra styrkan imorgon! kommer jag upp ur sängen imorgon då är jag nöjd :) Jag har även duschat en gång till efter styrkan och sedan kollade jag på "föräldrafritt". vilka j*vla barn.. dom kan ju ingenting, eller jo dom är riktigt duktiga på att frysa ut varandra. Och de där cigaretterna som tjejerna köpte, visserligen var de låtsas cigg men hallååå dom är typ nio-elva år. då röker man inte!!!!!!

nu ska jag ta o se om det finns ngt att kolla på tv i mitt sovrum för M ska kolla på filiph och fredriks årskrönika 2010 på kanal5 i vardags rummet. Skulle inte förvåna mig om jag slocknar! är verkligen helt slut.

så här med säger jag godnatt och hoppas på en mkt bra dag imorgon :)

vid köksbordet

Sitter just nu vid köksbordet och lyssnar på Adele! Jag och min syster stekte potatis förut som vi kryddade med peppar, salt och grillkrydda! det vart faktiskt gott, smakade nästan som pomfritt :)

Senare blir de till att åka pulka med syster och imorgon ska jag leka med sofie. vi ska fota lite, så om hon skickar bilder imorgon kanske det kommer upp nån eller nåra här ;) vem vet!
man kan ju alltid hoppas.

Jag undrar Verkligen om det ska hålla på och snöa hela tiden. för det har snöat hela dagen lång, snöade när jag vaknade och kommer säkert snöa när jag går och lägger mig );
Jag längtar verkligen tillbaka till spanien där det var så himla vackert, jättefint väder hela tiden och varmt, nu är det bara kallt, snö snö och åter snö !!!!



Bild tagenn av ida!
I skolan då vi skulle ha en redovisning :)

sitter i soffan...

sitter i soffan med M till höger som spelar guitar hero och ozzy som ligger till vänster om mig och sover. :)

idag har jag gjort styrkan som stod på schemat och jag kan ju säga att det tog lång tid.. cirka 2 timmar kanske, då jag gick och gjorde massa annat emellan ;) haha!

jag har grymt tråkigt, men jag får ta o hitta på ngt (:
kollade lite på hm förut, hittade massa grejer men har inte riktigt bestämt mig om jag ska lägga en beställning eller inte. Vet inte riktigt om jag har lust att spendera 1300 på sånt just nu :) får se!


RSS 2.0