Sitter i stugan....

...som sagt, sitter i stugan och firar midsommar med pappas släkt. Dock är inte pappa med :p
'Har tagit en del bilder på mig och M som kommer upp..

Vi har ätit midsommarmat och gjort en tårta. M och C har fiskat lite också, tyvärr ingen fångst. Ska väl inom en snar framtid grejsa med våran uppblåsbara madrass, börjar bli trött (a)

just ja, på söndag får vi besök (M:s bror + familj) jag fyller 18 på tisdag :D så på fredag om en vecka ska de firas :D jiiihaaaaaa!!!!











kärlek, säger jag bara!

regn regn och åter regn

- när ska det sluta regna? jag vill ha riktig sommar!
just nu vill jag ligga på stranden på mallorca, där är det strålande sol med många många +grader. över tjugo iallafall. Tempen här visa typ 16-17 -.- usch. - jaja, vi är ju iallafall lediga ett tag till så hoppas att värmen och solen kommer, är vit som ett lakan!!

Har spelat sims i några timmar och nu kollar jag på nån film på tv4. Rocksystrar. Ingen film jag sett förut så får se om den är bra!

säger bara en sak..


SOMMAR fucking LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!

sovmorgon

gud så skönt det är att sova! vill krypa ner i sängen, under täcket och somna igen. men vi ska ju självklart ha skola en vecka till!!! ;o känns som att alla redan slutat.

tänkte lägga upp två-tre bilder på kossorna och fåren sen vi var ute i stugen, och tog en promenad!!
- sommriga bilder.









vart visst fyra bilder, men ni dör inte av det!

nyduschad

.. och insmörjda ben !
- hoppas på att solen tittar fram med minimala moln snart. Då blir det ut en stund. Vi har min lilla kusin på besök, eller ja lilla och lilla, han har faktiskt fyllt 9. Men det är alltid lika tevligt när han är och hälsar på även fast vi bor i samma stad ;D

Var till sommarstugan igår, riktigt mysigt. Farmor o sigge var där, gammelmormor, kusiner osv osv. fullt ös! Vi gick en promenad på 1 timme och en kvart ungefär i det området, och kollat på kossor o får o ätit smultron!! :)


Bilden är inte min, tagen från google.

kanske lägger in M´s bilder på kossorna o sånt senare!! :D

RSS 2.0