julen kommer med stormsteg!

Bilder på det jag köpe i karlstad igår får komma upp senare. Har inte haft tid till det idag tyvärr.

Ska snart åka till pappsen. så vi packar och städar lite :)

skriver kanske mer senare. ska fixa det sista nu och sedan åka! :)

Ps, snart är det jul. Det känns inte direkt som det, men det är sant!

tog mig ett bad

precis som rubriken lyder tog jag mig ett bad! Nu ska jag snart blåsa håret och sedan ska jag lägga mig och kolla på film! börjar bli trött, men innan det ska jag äta något med!

Var ju i karlstad idag och med mig hem fick jag ett par röda klackskor, en röd stickad tröja en svart långärmad tröja och sedan ett hårband man har när man går ut :) Bilder kommer nog så småning om. har jag inte allt för mkt att göra så kommer dom nog upp då ;)

Nu ska jag göra mitt och sedan sova!

Godnatt

toppenkväll!

Har kommit hem från en toppen kväll hos malin!! Kul att så många kunde komma verkligen :)

Innan jag hamnade hos malin gick jag med jacquiline och köpte godis och efter det hämtade vi hennes lillebror på dagis. han är så himla gullig :) Men han var dock rädd för mig ibland, fast titta på mig det skulle han minsann :p Efter ett tag började han le och skratta, men sedan vart han ledsen igen stackarn :(

Nu äter jag hamburgare och minimajs, ska strax sova. Blir nog en tripp till karlstad imoron :)

Godnatt! <3

Har inte haft internet

Har ju inte skrivit på ett tag, därför tänker jag skylla på att jag inte haft tillgång till internet. Hemma hos pappa är det ingen som helst problem. Men nu när jag kommit hem till mamma som inte har fast internet utan mobilt så har vi inte fått igång det! :(
-därför har det varit lite lågt på uppdaterings fronten

Idag var jag och handlade julklappar med M till mig! :) ett par sockor med älgar på ;) ett par svarta knästrumpor och en jättesöt mössa! :)

Snart kommer mamma o syster med pizza och do ska jag o M kila ner till konsum o hyra börderna karlsson! Hoppas verkligen att den är bra nu :)



nu kommer äntligen en spanien bild! :


elfte december tvåtusentio

gud vad tiden går fort. det är redan december och hela 2010 har snart gått.

Har sålt det bakade idag, det gick bra ibland och lite sämre då o då. Tillslut fick vi gå hem :) så då fick jag med mig lite fika hem som vi smakade på och det var jättegott, till det kollade vi på death race. En grym film!

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, undra vad denna dag har att erbjuda ;)




riktigt längtar till sommaren :D görni?

och vinnaren av idol 2010 är....


JAY SMITH

bakdag förut, idol nu!

Har kommit hem både från skolan och baket nu :D var bara hemme en snabbis efter skolan och väntade på att pappa skulle komma hem. Vi gick direkt till gammelmormor för att baka tills imorgon. Ska ju stå vid nyvelius och sälja bröd och muffins etc etc. Det var riktigt mysigt och trevligt. Var längesen ja träffade gammelmormor och farmor & sigge, så det var riktigt kul :)

Nu kollar jag på idol med M. Det är final i stockholm och jag hoppas verkligen verkligen att JAY vinner!!

uppdaterar senare om vem som vann :)
hejs <3

musikal

Kollade ju på ettans första musikal idag. Den var riktigt bra!!!!

Har inte varit på direkt toppen humör idag i skolan heller. Förstår inte hur ni kan göra som ni gör. Ni ser ju inte ens!!
Men det har iallafall varit roligt och få massa sms av M & W :)

nu kollar jag på americas funniest home video. Det är så j*drans roligt. Efter det blire att diska och sedan vill jag köpa pulka och åka i snön :D hihi, får se hur det blir med min lilla plan :p

nu ska jag kolla färdigt på tv, vi hörs.
hejs.

träning fick mig på bättre humör

Precis som meningen ovan fick träningen mig på bättre humör. Blev lite nere i skolan på grund av lite saker. Tänker inte dela med mig av det tyvärr!

idag på träningen gjorde jag hel! :):)

idag hade vi ju svenska prov vilket jag tyckte var skitsvårt. men vi får se hur det går när läraren har rättat det!

Imorgon ska jag kolla på estet 1 första musikal. De har skrivit den själva och jag tror det ska vara någon slags tidsresa med olika musik och årtal!
sedan ska vi jobba med diagonaler och solo på dansen. önska mig lycka till.

nu ska jag forsätta kolla på tila tequila! :)

godnatt <3

Mikrofonkåt

Jag är mikrofonkåt!

Jag har fastnat för septembers version av petter "mikrofonkåt" hon gör det riktigt bra.

Nu ett tag har jag suttit inne på msn och spelat röjj med en kompis, har lyckats förlora alla ggr. och vi spelade typ mer än fem ggr ;o hur lyckas man? ;)

nu ligger jag ner och blir masserad av M och kollar samtidigt på desperate housewives. Efter det ska M förhöra mig på svenskan som jag har prov på imorgon. Får hoppas på att hon inte gjort provet med för svår frågor.

nu ska jag kolla klart på programmet och sedan bi förhörd och sova! :)

godnatt!

Börja om på nytt

Hej igen, efter att jag nu tagit bort mina föredetta inlägg så börjar här och nu på nytt!

Mycket har hänt!

Jag har snart gått halva tvåan på gymnasiet. Firat två år med M.
Men mina föräldrar har tvärr flyttat isär, så nu bor jag med M både hos mamma och pappa. Vi konkar med kläder hit o dit varje vecka när vi byter plats :). Men vi börjar bli vana och vi trivs faktiskt. Kan bara säga att det blir bättre och bättre med tiden. Och jag har äntligen klarat matte A så nu kämpar jag vidare med matte B.. Känns som att allt i skolan har blivit så mycket svårare på ett år bara! Konstigt det där. men så äre, och det är bara att kämpa på, emma!


Men jag hoppas att ni ska få en läsvärd blogg som ni kan kika in och titta på ibland. kommer skriva minst en gång om dagen och om jag får tid så slänger jag in lite mer! :)
Detta ska nog gå bra tror jag.

Kommer också visa er spanien bilder lite pö om pö när jag skriver. Ska bli riktigt intressant att få se dom själv sen, det var ett tag sen nu! :)
♥                                                                        


RSS 2.0