ont

jag har ont i min rygg! :( har haft denna känslan en annan gång för ett år sen ungefär men då var det mycket värre. Så får hoppas att det blir bättre imorgon :)

Var till tandläkaren idag med, gick super bra! dom var nöjda med min tandborstning och hade jättefina tänder. så blir kallad dit en gång till om ett år! :) Och vil har även börjat lära ut grease danserna med!! hihi

Nu väntar jag på mat och efter det ska jag duschat. Pussss <3

kläder, smink och hår

outfit!






Rubrik

Var några dagar sen jag skrev något här nu. Få se vad jag har gjort?...

Jag har varit på föreläsning med Felicia och Jacquiline. Den var superbra och rolig. Handlade om en kille som har tourettes och han berättade på ett intressant och mycket roligt sätt, många skämt inblandade. Sedan har jag försökt packa lite smått men det har inte gått så bra. Sedan har jag åkt till min pappi och ikväll ska vi till Mia och äta tacos sedan ska jag försöka komma ner till torget ikväll där det är massa saker inför EARTH HOUR ikväll. Ska ni stänga ner all el? det ska nog vi göra iallafall. Tänk vad mycket man ska spara på en timme om HELA världen stänger ner allt?! spännande.

Har precs duschat och nu går musiken för fullt i mina öron, möms!! ska snart blåsa och platta håret får se om jag sätter upp det översta håret i min rosett klämma eller om det bara får hänga, får se! :) kanske visar bild på outfit, smink och hår senare! pusssss

HUR KUNDE HON?

bokens baksida kommer här!!

Den femåriga flicka Dana och hennes syster Heather hamnar i händerna på Skottlands värsta pedofilring genom tiderna. Det är deras biologiska mamma och styvpappa som introducerar dem och de blir gång på gång våldtagna, slagna och utsatta för extrema övergrepp och våld av ett flertal pedofiler.

I vuxen ålder bestämmer sig Dana, med stöd av sin make, för att berätta vad som hänt henne och försöka sätta dit förövarna. Det slutar med att många av gärningsmännen, inklusive modern som inte bara möjliggjort  övergreppen utan dessutom aktivt deltagit i dem, blir dömda och får avtjäna långa fängelsestraff.
Det här är en berättelse om en ung kvinnas kam för att komma tillbaka till ett normalt liv efter år av övergrepp från såväl främlingar som familjemedlemmar, och från modern som borde varit den som skyddade henne mest.

Själv har jag inte läst hela men dom två ynka kapitlen jag har läst har det hänt så mycket i! Det är fruktansvärt vad dom blir utsatta för. Läs och förstå själva!! kommer man ens förstå hur brutalt det är?! FY


GLAD

Blir glad av så underbara människor som det finns i min omgivning!! helt underbart fina vänner har jag. Det är sjukt... Hade ni såna vänner som jag som man skrattar hela timmarna ut i skolan så skulle ni må bra ni med! :) Det är så härligt att gå till skolan och veta att man har superfina vänner!!!
men nog om det!! ;)

Idag slutade vi runt ett(?) skulle jag kunna tro, minns inte riktigt!! Då gick jag med Felicia och Ida och fikade!!! super mys, satt där i över två timmar!! Sedan när jag skulle gå från kafet med felicia och en till kompis som inte var ida så tappade jag bort min mössa! :( Jag kollade på platsen där jag satt, ingen där. Kollade igenom väskan, ingen där gick tillbaka till skolan kollade i skåpet, ingendär.. Tog av mig jackan för att kolla om den hade hamnat i ärmen eller luvan eller något och ut på golvet ramlar min mössa!!!!! Gud vad dom skrattade åt det :) hhahahahahahhaha!! Det är så en måndag ska se ut! ;)

Nu är jag nybadat och har läst lite i min nya bok. Läste förövrigt ut zebraflickan förra veckan och jag blev så himla glad över slutat (a) nu läser jag boken som heter hur kunde hon! skriver direkt från min baksida på boken om vad den handlar om i ett eget inlägg!! kanske är något för er som gillar att läsa sanna berättelser som jag själv älskar att läsa! det är det som gör en bok så grymt bra!!!!

zumba heeee zumba haaaa

Blir glad av musik och att solen skiner ute! :)

Var på bio igår. Den var jätterolig ;) skrattade typ hela tiden! den borde ni se om ni inte sett den än!!

Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, packa lite och sedan gå ut kanske :) det är så fint väder ute, men vi får väl se vart dagen tar oss!

LINGON

Filmen vi ska se imorgon heter "hur många lingon finns det i världen"

Handlar om en kille som får jobb med att hjälpa dom som har down syndrom tror jag! :) verkar superbra och rolig! :)
TRAILER:
http://www.youtube.com/watch?v=8WCavWZIUic

sjunger litte jaoooo

Jag sjunger lite medans jag kollar runt på datorn och kollar på tv :D hihi!!

skola idag, den var bra! imoron ska jag leka med felicia och sedan ska vi på bio med M och kanske en kompis till felicia :D mer om filmen i ett eget inlägg :) kan ni gissa vad det är för film? ;))

GLEE

Kollar på glee nu! :) har inte sett det någonting denna säsong... bara gamla avsnitt på helger och sånt, så får se hur de har det nu :) hihi!

Mat för idag blev hamburgare och friterade pommes frites, namnam! sedan åkte vi lite fort till coop och handlade skiiiitfort ;) nu ska jag fortsätta titta på tv:n, har en del att titta på (;

BIO PÅ FREDAG!! men mer om det imorgon!

pluggar

sitter i sängen och pluggar! en sak klar, resten kvar! haha vad jag rimmade :p idag ska jag kolla på glee klockan 8, grey´s anatomy klockan 9 och big brother klockan 10!! :)

- Matte
- Engelska får prova mer imorgon, får inte in dom i huvudet! men som tur är har jag dom till fredag :)
- Läsa
- Historia
- Lite dans

crawl sim idag

hade crawl simning med klassen idag. Det gick ganska bra enligt mig ;) plus att jag cyklade för första gången iår med :D gick bra, lite halt på en del ställen men det gick :D ihihih!! har inte så mycket mer att skriva så skriver senare :D peace<3

ligger i sängen med M och Rasmus

Rasmus är min nalle! och jaa, jag sover med rasmus hos pappa för den nallen fick jag det första jag fick när jag föddes.. och så sover jag med en bulldog som heter frans, just bara för att frans är FRANS! kalla mig löjlig men så äre! :)
M är min pojkvän så det är inte så konstigt att jag sover med honom eftersom att vi bor ihop.. och snart kommer bo i en etta tillsammans! kommer bli så himla mysigt, min älskling och jag, vårat EGNA hem!

Var lite stressigt förut efter gymnastikträningen. Slutade klockan åtta, sen fick jag åka hem till mamma och hämta badkläder för jag fick reda på att det är bad imorgon. Efter det åkte vi till maxi och köpte makaroner, sedan kollade vi så att min cykel var där den skulle så jag kan använda den imorgon ;) Efter det kom vi hem och lagade mat och sedan duschade jag och efter det åt ja...... osv!!!! nu ligger jag i sängen och kollar på CSI ny :) blir nog snart till att sova så jag kommer upp imorgon!

hoppas på bra väder också så att jag kan cykla utan att ramla ;)

godnatt!!!!

lånar systers dator

lånar syster dator en snabbis! :) kollar på oth! :) blir träning sen!!!!!

skriver mer senare, ska fortsätta kolla på oth nu (: pusssss

män som hatar kvinnor

Kollar på SVT1 nu! det är män som hatar kvinnor som går som film nu :) det var antingen den filmen, bröllopsfotografen eller bigbrother! Bestämdes att vi skulle titta på MsHk! :D den blir nog bra, var ett tag sen man såg den.

Tränade en lten stund idag, men inte alls länge för jg mådde inte så bra! vart plötsligt förkyld och fick hosta :/ men nu känns det bättre :)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen med M och äta godis :D ha en bra kväll alla!! <3

ikea hit ikea dit, bergvik hit bergvik dit, elgiganten hit elgiganten dit

Har som rubriken menar haft en full dag med shopping!! på ikea vart det lite mera grejer till lägenheten bla mattor, bord&stolar, pall etc.. På bergvik hittade jag solglasögon handservetter som luktar lime strumpbyxor i leopard och zebramönster! och på Elgiganten köpte vi högtalare till datornn, super billiga! Endast 149 :-

Dagen har varit supernajs och jag är nöjd över inköpen! :D ska till Ikea en sväng till när vi får lite mer pengar och köpa en stor rya matta och en jääääätttefin spegel och lite så :) kommer bli great detta! ;)

sitter och kollar på TV:nnnnnnnnnnnnnnnnn

jag har riktigt tråkigt nu... så skriver imorgon efter att jag kommit hem ifrån kstad!!!!! puss

tänkte visa er min fina mat

men bilderna jag tagi med camen går visst inte att ladda upp! får kolla på det sen. Äter iallafall Fil och flingor med torkade bär i! mums.. så nu ska jag lägga mig med maten och huvudvärken och kolla på film! :) får se vad det blir för ngn. hörs!!!

godmööööööööra!

Sitter i sängen och ska klä på mig, men det går lite segt ;) Jag har sovmorgon idag så börjar kvart i tio om vi har engelska lektion som varit inställd de andra dagarna annars börjar jag ännu senare :p hihi!!!

Fredag idag, vad ska ni hitta på? jag har ingen aning faktiskt vad jag ska hitta på själv! får väl bli soffmys med en film eller ngt liknande (: nej nu måste jag göra mig iordning. hörs sen! pussssssss

ngepfbnkwölad

Jag har precis varit och handlat på coop och Maxi blir chips och dipp till film senare ikväll! :)

Har haft jättenyttiga lektioner idag på ena dans lektionen var vi och kollade när tjejer och kille hade balett!! dom var skitduktiga!! Senare hade vi en nyttig lektion på samhällen, vi har börjat med privat-ekonomi så vi skulle leta fram massa sparformer och vad som var bäst räntor och massa saker ;p det behöver jag !!!

Nu ska jag fortsätta att plugga engelska, gjorde det innan jag åkte och handlade!!

Dresscode: tights, rutig skjorta, svar basker och grå halsduk! till det på fötterna hade jag röda converse liknande skor! mums

Träning all day long!!

Kunde jag skulle jag träna dag in och natt ut!! :) skulle göra flickis sovandes! helt seriöst.

träningen gick superbra :D gjorde nästan 1½ skruv på trampetten idag :D Nu ska jag snart sätta på en film och lägga mig i soffan. hörs imorgon, godnatttttt

Skitväder är det....................

Gud så trött jag blir på vädret.. De senaste dagarna har vi haft det soligt och några få plusgrader men nu blåser det kallt och det kommer ner snöblandat regn från himlen. När ska våren komma?

Skolan idag då, hade två lektioner. Skönt men vi fick sitta till skolan till klockan 2 för att vi inte visste om man hade de andra lektionerna eller inte -.- men det var roligt att vara med Felicia iallafall! :) Vi gick till coop en snabbis och köpte wienerbröd och bulle och en muffins. Gottttitt värre.
Sen nu när jag har kommit hem jag tagi mig i kragen och skrivit ett CV, :) dags att söka sommarjobb nu känner jag. Kollar även på Step Up för tredje ggn nu med :D en fin film!

Ikväll blir det träning från 18-21 sen fort i säng ;)

BRB

- Drar till skolan, hörs sen!

i love u!!

Dags att ta kvällen nu känner jag, börjar bli trött.

Var till lillakonsum med M förut efter att jag badat. Han köpte grejer till imorgon för han har blivit sjuk stackarn :( inte kul..
Men jag tänkte säga godnatt och att vi hörs imorgon! :) godnatt kära läsare!!! Ska bjuda er på en bra låt imorgon med tänkte jag, om jag kommer på hur man lägger in en video ;) jag och tekniken ;D hehehehhe!! puss

baby please don´t let me go!!!

Ska ta mig ett bad nu tänkte jag! ska bli varmt och härligt. kanske ska ta och läsa lite också! måste läsa ut "zebralickan" boken är riktigt bra! :) åter kommer kanske senare!

What a wonderful day!

Soligt och skönt nu!! Jag tillomed tycker om slasken som blir när det är plusgrader ;) då känns det som våren är påväg. Aja, har varit i skolan idag.. Var lite tveksaamt om jag skulle komma upp till skolan idag för jag hade sån grym mensvärk. Så ont jag hade har jag nog aldrig haft, fyf**n! men upp kom jag och skolan har varit bra, fått vara med felicia!!! (a)

Nu snart ska jag ta ut ember och sedan ska jag äta något för jag är hungrig :p Senare när M kommer hem ska vi åka en snabbsväng ner till stan för att lämna in datorn och sedan ska vi kolla på en gaffelpärm och se om vi köper det.. annars blir det nog en sväng till ikea på lördag igen!! :) Var där på lördagen för två helger sen och hittade massa saker :D


Bild från google!

skola + staden

Skolan började bra :) hihi!! Provet i företagsekonomi fick jag VG på sedan hade vi planering på dansen så dansade inte.. Sen på historian fick jag på G-delen av 17p, 15p så det är bra :) och på g-mvg delen fick jag VG!! :) så idag är jag glad!!!

Gick ner till stan en snabbis inna jag gick hem.. detta hittade jag:


- 2st hårklämmor
- en ring (som dock var förstor så måste pyssla lite med den (a)
- söta ringar i brons/guldfärg
- ansiktsmask


- En liiiiiiiiiten skrivbok kostade bara 7:-
- en annan skrivbok!!


skola idag

Sittter och borstar tänderna nu! Ska efter det borsta håret och sedan åka till skolan! :) Första lektion är företags ekonomi så jag hoppas att provet är rättat! :) skulle bli jätteglad om det var ett MVG som stod på papperet.. men vi får väl se ;)

Ska träna idag för första gången på en vecka, träningsvärk here i come! Ska först dansa i skolan och senare vid 18.00 åker jag på gymnastik träning! :) blir Najsbajs de!!



Danssalen i skolan - går att skärma av så det blir två!! :)

Jag älskar dig!



Okej, bilden vart inte jätte bra!! Men för er som inte ser vad det står så kan ni läsa här:
2 år & 3 månader med bääääjb idag! Jag älskar dig!

Mår bättre nu!

Skolan börjar imorgon.. Ska bli skönt :) Hoppas våra lärare har hunnit rätta proven som vi gjorde veckan innan lovet. Tycker att dom borde ha gjort det, dom har haft två veckor på sej nämligen. Har gjort historia prov och sedan ett prov i företags ekonomi! :)

ska sticka ner till stan efter skolan en snabbis imorgon också och kolla efter ansiktsmask och kanske solglasögon! Efter det ska jag gå hem för att träna klockan 18.00!

-just ja, min bäääjb klippte sig igår, han blev riktigt snygg ;) hihi!

tjjjjabba

ligger i sängen nu.. ska åka hem till mamma senare idag! :) där ska jag bada om jag orkar, :p
Mår inte så jättebra, så skriver senare :D pusstjjjjja

klar

Nu är vi klara med tvätten. Ska snart åka till stan en snabbis innan vi åker vidare till M´s föräldrar. Hans pappa skulle ha någonting.. Ember och Ozzy leker för fullt i vardagsrummet, det bara ryker av hårstrån så mycket päls dom tappar. hihi :)

Vet inte om jag kommer skriva någonting mer idag för kommer hem runt halt ett inatt men vi får se :) hhiihihi!!
CIAO!

dresscode: Beigea tights, svart linne, naturvit stickad från ginatricot och en mysig halsduk :)

0829

Guten morgen! - haha jag kan tyska ;)
godmorgon för er som inte kan tyska. Idag tvättar vi och efter det åker jag och M till hans föräldrar och hämtar kartonger med lite grejer i sedan åker vi vidare till hans bror! kommer bli en fullspäckad dag, roligt! :)

skriver lite mer senare!! :)

hemlis kommer någon annan dag!!

Hemlisen jag lovade er får vänta tills en annan dag :) men den som väntar på något gott.....

nu ska jag fortsätta kolla på storebror!! :D puss

19:36

Ska hjälpa M med att sortera tvätten nu! Senare kommer det ni alla längtat efter att få läsa om ;) hihi


filmtips

Jag har satt på en film nu, Step Up. En riktigt bra dansfilm.

Så medans jag tittar på den tänkte jag ge er två fantastiskt bra filmer som tips! :)



godmorgon

Eller ja.. Här har det varit godmorgon sen kvart i åtta imorse. Var iväg en sväng tidigare förut. Jag kommer inte berätta vart jag varit förrens lite senare under dagen ;) hihi!! spännande. Ni får helt enkelt titta förbi senare om ni är nyfikna!

Idag är det fredag, alltså tre dagar kvar tills skolan börjar igen efter en veckas lov. Det kommer bli skönt att få träffa alla kompisar!! :)

Idag när M fortfarande jobbar och kommer jobba till kvart över sex så får jag roa mig själv med att kolla på film eller vara social på facebook eller någonting liknande. Skriva till er! det finns nog en del grejer jag kan roa mig med :) Imorgon ska vi åka till M´s föräldrar och hämta några kartonger och så ska han bli klippt, efter det åker vi till hans bror och är barnvakt :D Det var ett tag sen jag träffade ungarna nu så det kommer bli rolig :)



Har ätit mat

Har ätit pommes frites och hamburgare md pappa och syster. Gott var det!

Var ju nere till stan förut och skulle ta id-kort till syster det blev jättefint. När vi väl kommit in på nordea och fyllt i allt som ska fyllas i så säger han som står bakom disken

Ja, det blir 420:-
(pappa tar upp plånboken, fundersam)
Jag: Men det är ju gratis? hallå, ända tills man fyller 18.
Killen: Jaa jo.. just ja det är det ju.. a men då är det gratis, då var vi klara.

Hahahahahhahahahahahahahahah tror jag dör!!!

Nu ska jag bara ta det lugnt, pappa ska bort och M jobbar till 8 ikväll stackarn :( syster är ju hemma men vad gör väl de? ;) hahhaa skoja, får väl sätta på nån film eller något!!

Tänkte jag skulle ge er förslag på två filmer senare ikväll eller till helgen! Dom är riktigt bra :) :)

nu har ni fått tre inlägg av mig idag, inte dåligt det inte! Stolt över mig själv :) hihi

kollar på ell....

Kollar på Ellen på kanal 5. Ibland är det riktigt intressant och roligt. Men nu var det lite tråkigare... Idag har jag pluggat litegrann, är klar med tredje uppgiften av fem stycken. Börjar närma sig slutet nu. Jag har kvar att läsa ut en bok, i den har jag typ 100 sidor kvar men när jag väl läser den så går det fort. Sedan har jag kvar att titta lite på solot, har kommit på ideer men jag måste prova det på en större yta än vardagsrummet fullt med tv, vitrin skåp soffa matsalsmöbler osv.. ni förstår nog ;)  så det är dom uppgifterna som behövs bli klara! kommer gå galant ;)

Idag så går jag och min syster ner till stan och ska kolla lite och hon ska ta ID kort för att sedan kunna ta hål i naveln. JA det låter helt sjukt att man måste ha id handliing för att kunna ta hål i naven. jo ni förstår att dom ändrade reglerna för två månader sen bllaa blaa blaa skitsnack tycker jag att det är. Räcker väl med att mamma legitemera?! men icke




Ny header...

Ny header och det är tack vare Tom! Han fixade den och det gjorde han mycket bra, är nöjd. :) klicka här för att komma till hans blogg!

Nu har vi haft lov i snart en hel vecka, börjar gå mot sitt slut. Idag ska jag nog plugga lite och sedan ska jag gå ner till stan med min syster, vill kolla lite om man kan hitta något fint! :) Imorgon kommer det hända något spännande, vad det är får ni veta imorgon :D hiihi. På lördag ska jag även vara barnvakt till M´s brors barn :) det ska bli riktigt mysigt.

måste bli bättre på att ta bilder på saker har jag kommit fram till. Jag kollade i mina bilder förut och det var inga nytagna bilder de ;)

tom hjälpte mig...

Tom hjälpte mig med att fixa smilisar´! så nu kollar vi om det funkar :)

spännande spännande!!! :)

RSS 2.0