lägenhet

här kommer bilderna jag lovat er i en månad nu :p













Vad tycks? :)

hola

Hola amigos!!

Nu har jag haft påsklov sen i fredags!! Har faktiskt inte ätit påskmat, bara grillat ;) Jag har varit på lek och buslandet med kusin och M!! Sen har jag umgåtts med en av mina bästavänner :) Han är för underbar!!!!!! Idag ska jag och klassen till ebbe, vi ska kolla på film och sova över :) fetttttttt mysigt!

tänkte lägga in bilder från kameran till datorn så jag kan visa er lite grann hur min lgh ser ut ;) roligt vaa? (a)

har inte haft tillfälle att lägga in några bilder och har inte det nu heller!!

Jag ska snart till Felicia med Ida för att ha en mysig kväll, natt och nästkommande dag :) ska vara barnvakter åt felicias lilla syster! :)

Så tar med mig kameran dig och tar lite bilder, kan se om det kommer upp några här imorgon kanske.

Nästa vecka blir en fullspäckad vecka :p massa musikal repetitioner och föreställningar! :)

längesen nu

som rubriken lyder var det ett tag sen jag skrev!

har ju lovat er inredningsbilder så dom kanske kommer senare! Sen har jag fått post från hm, måste dock skicka tillbaka en del kläder om inte mamma vill och kan ha dom. Sen har jag haft kavalkad... Redovisat muntligt inför klassen vilket jag HATAR!!! jaa det är rätt mkt som har pågått under tiden, mycket stress inför musikalen vilket har lett till att jag har mått dåligt och alltid har ont i huvudet och kan somna när som helst. Alla läxor som vi har fått utöver musikaln tar kol på mig men nu är det lite lugnare igen så idag behövs det inte göras några som helst läxor vilket är superskönt! :)

Om en stund kommer syster hit och då ska vi cykla ner till nya Maxi som ÄNTLIGEN har öppnat! Taket rasade ju in förra vintern av för mkt snö på taket. Så nu är det ombyggt och hoppas att detta håller ;)

sedan får jag se vad det blir, laga mat och kolla på Glee är iallafall ett måste (a)

Vilket skönt vårväder vi har idag btw :)

ledig imorgon

Är ledig imorgon, för vi har studiedag. Så då ska jag bara slappa, och plugga lite granna tänkte jag. Jag ska även börja kolla på glee säsong 1 som jag fick i inflyttningspresent av Felicia! :) så söt är hon den tjejen. Önskar henne all lycka till imorgon när hon ska iväg på en grej! :)

Har varit full rulle i skolan de dagar denna vecka.. Har stannat i skolan en timme efter skolan slut varje dag för att få till grease danser och för att lära ut dom till övriga grease deltagare :) superkul, men ansträngande!
- Har grease premiär v.16 på christinateatern så det är inte så långt kvar. :)

tänkte att eftersom jag är ledig imorgon kanske jag kan ta lite bilder på lägenheten så ni får se hur den ser ut!

nu snart ska jag krypa ner bredvid min gos och kolla på tv och äta lite godis!! ska bli mysigt! :)

nytt kök, nytt badrum nytt stort rum!!

Jaa som rubriken lyder så är allting nytt. Har idag flyttat in med min pojkvän i en mysig lite etta!! den är nyrenoverad från topp till tå, så småning om kommer lite inrednings bilder :)

vi har burit massa, satt ihop sängen, hängt in en liten del av kläderna.. Nästan allt har kommit upp i köket! och badrummet ska piffas till lite med en badrums matta och tvålar och så. Stora rummet kommer nog ta ett litet tag att fixa till så det blir bra. Har ännu inte köpt soffa och bordet och ena stolen och pallen är inte ihop plockad och så är det kläder igen och lite mera kartonger ska tas upp!

Ska även åka till Kga och handla imorgon på willys, det behövs är bara ett smörpaket, pastrami och 1½ liter mjölk i kylen ;) Storhandla behövs!!

som sagt kommer nog upp lite bilder pö om pö på bloggen här hur lägenheten blir! :)

RSS 2.0