etttan

Sitter i våran etta nu med mamma, m och syster! :) sista natten här spenderas med de redan nämnda. Syster duschar nu sedan är det min tur. Jag får nog gå och lägga mig i tid så att morgondagen kommer fortare =)

Syster skickade inga bilder i helgen så det får komma lite senare, under vecka. Vill få flytten gjord så snabbt som möjligt så jag kommer nog inte blogg imorgon - kanske på kvällen. Men annars blir det tidigast på tisdag!!!

Puuuuuss

trött chey

jag är trött idag känner jag !! :)) haha!!! idag ska vi pallra oss hem med packningen senare.

min syster kommer skicka bilder till mig senare idag eller imorgon som jag kommer lägga upp här! (;

skriver mera sen!!!! nu ska jag njuta av tiden här ute innan vi åker hem.

sitter ute i stugan!!

nu ni!!! nu sitter jag i stugan :) orkade inte sitta hemma i lgh!!

kommer kanske bilder imorgon när jag kommer hem till stan imorgon!! :)))

jahopp

Ingen flytt idag inte. Dom som renoverar den nya lägenheten var inte riktigt klara. Så på måndag får vi hämta nycklarna..... Det suger. men vad gör man? haha! Jag tröst äter på godiset jag hittade i kylskåpet.

Så förövrigt får vi alltså bo i våran etta som allt är nerpackat i, (inga grejer är uppe :( ) i en hel helg innan vi kommer in.......

så ni kan nog förvänta er ett och annat inlägg här iallafall (a)

kommer inga bilder

Nu kommer det nog inte komma bilder på att tag! för jag måste greja i båda lägenheterna nu innan det blir något sånt.

Och jag ber redan nu om ursäkt för att det kommer bli dålig uppdatering när jag håller på och flyttar. Hoppas ni har överseende! :) får se om jag ens hinner blogg imorgon, måste upp tidigt och börja och vet inte när jag slutar riktigt!! :)

hihi!!

värmen i lgh tar kol på mig

det är sjukt varm inne och ändå har jag fönster öppna!! 

Åkte på en snabbvisit till kd med kusin & mamma idag och köpte hemtelefon och cykelventiler! Sedan hämtade vi ett spel som mammas kompis son hade lagt undan sedan åkte vi hem och tog en runda på stan men hittade inget. Så vi åkte hem (jag och kusin) och lagade mat. Så nu ska vi väl vara mätta ett tag innan det blir kalas hemma hos syster som fyller år :)

Sen ska jag och M fortsätta packa alla saker för att imorgon får vi nycklarna till den andra lgt : )))) Längtar!

bild på telefonen kommer när den står i min andra hall! ;)

Inte många dagar kvar nu

Nu är det int många dagar kvar tills vi flyttar till våran 2:a :) åhhhh!!

Ska kolla på film nu med kusin och M. Imorgon är det världens bästa lilla syster som fyller år!!! Klicka här för att komma till hennes blogg!

Jag har varit med kusin idag, vi har käkat mat på stan, lekt i en lekpark och tagit kort. Sen gick vi hem och packade lite, sedan tog vi ner sängen och sedan var vi och badade!

Jag tog mitt första dopp i år, medans kusin och M badade för fullt så stod jag och frös ;pppPpp hihi. skriver mer imorgon innan vi stänger av datorn för att flytta på fredag :D :D :D *Godnatt!!

vaknar tidigare..

.. och tidigare varje dag. Tror det beror på min nästäppa. usch.

Det funkade inte och kolla på big mommas 3 på dvd:n igår, så jag somnade ist. :p haha!! Nu ligger syster och sover och jag kollar på 7th heaven. Idag kanske det blir kd, måste köpa en hemtelefon då vi har beställt bredbandstelefoni eller vad det heter till den nya lägenheten ;) hihi

och till råga på allt så har jag världens jävla mensvärk med, men får ta tablett så kanske det blir bättre! (:

frukost snart

latröven själv har talat

haha, här ligger jag i sängen... latröv är vad jag är!!! Men var iallafall en sväng till faster och hämtade några filmer och sedan köpte vi godis :) när vi var på väg hem hämtade vi min lillasyster.. hon ska sova över här inatt :)) så snart blir det mat - makaroner och falukorv! Sen ska vi kollar på Big mommas 3. Någon som sett den, är den bra? :)


solen har tittat fram idag!!

Sitter i sängen nu medans jag skriver detta inlägg till er. Kom hem för lite mindre än en timme sen. Har varit hos mammas kompis och solat lite :) skönt när solen äntligen tittar fram! men nu ser det lite molnigt ut igen så ska alldeles strax sätta mig framför den stationära datorn och spela lite sims :)



fin sommar bild - tagen ute i stugan för något/några år sen!

borsta tänderna

låter som en idé att borsta tänderna och sedan gå till mammas kompis! :)) såå jag får pallra mig dit nu och så skriver jag här sen :) pussssss

GOOOOOOOODMORNING People

Kollar på tv just nu! ska snart gå och ta frukost, innan 7th heaven börjar!! Den serien är så braaaaaaa! :D någon som sett/ ser den?

idag då? jaa vad ska man göra idag?! hmm.. det får bli ett mysterium i sig tills det blir något av denna dag.. får laga mat, gå ut, packa lite mera kanske, spela spel.. ja det löser sig nog! =)


ska försöka

Ska försöka hitta något att titta på innan jag somnar idag :) Får bli en ganska så tidig kväll känner jag. Börjar svida i ögonen för att tröttheten smyger sig på!

Känns som om vi i våran lilla etta har fått iordning på lite mera nu innan vi flyttar! Skönt och inte behöva göra allt dagen innan, utan ta allt pö om pö.  Men nu ska jag dra mig från datorn och lägga mig i sängen med ögonen på tv:n (om det finns något attt se, annars blir det en film) ;)

Godnatt kära läsare, sovgott!!

packa lite och storhandla

Har varit hos Pappi idag med syster! :) Fick mat där så slapp göra pizzan jag köpte igår. Får ta den imorgon! =)

Nu ska jag fortsätta packa lite för jag flyttar ju med M till en större lägenhet :) Så nu ser det för jäkligt ut i våran lilla etta. men som sagt, det kommer nog bli hur bra som helst med större!!! Lääääängtar som bara den.

Sen ska vi åka och stor handla när han har slutat jobbet - får bli Maxi!!!


25 juli

gud vad tiden springer iväg. Nu är det mindre än en månad kvar tills jag börjar skolan igen, sista året. Skönt. -vill inte komma tillbaka till skolan med tanke på hur jag mådde i tvåan, det är jobbigt att behöva pina sig till skolan dag in och dag ut och en massa läxor efter skolan... nej, usch.. blir jobbigt när jag bara tänker på det!!

nu ska jag se 7th heaven!!

Godmorgon förresten =)



jag står på händer en sen sommarkväll!! =)

the last inlägg for today

hhahahah, snacka bra engelska!! ;) Har i allafall G i både engelska A+B. skönt!

har kommit hem från mamma nu så jag sitter i soffan och kollar på bridget jones dagbok medans jag skriver till er - kära läsare.  just nu sätter hon på sig ett par mamma trosor. såna här stora vet ni!!


nu ska jag äta lite makaroner och sen bädda ner mig i sängen med mysen.. han börjar ju jobba imorgon - stackarn. Så nu får jag klara med själv på dagarna fram till skolan!!

Godnatt

mamma

kollar på tv hos mamma!! kul att spendera lite tid med henne.. :)

men det regnar ute :/ fy så tråkigt, kan det inte bara bli lite sommar, lite sol, lite värmeeeeeeeeeee!!! vill utomlands  typ... NU .  men det får bli om ett par år. då ska jag utomlands, det har jag bestämt :) då blir det antingen till cypern eller mallorca - cala mesquida!! (:


grill, the pub

åkte på eftermiddagen igår till tanja (mammas kompis) och grillade. där bjöd mamma mig på vin, men jag tyckte det var för surt så vi blandade i päroncider två ggr och sedan sprite två ggr... sen när jag var redo att åka hem och sova med min mys så kidnappade mamma och tanja mig. vi skulle ut på krogen, så jag tog med mig en av mina vänner :) så träffade vi hennes vänner och lite så :) mycket trevlig kväll!!!  tack så mycket för att du följde med vännen!!

får gå ut någon mer gång (a)<3

idag blir det bara lugnt, mysen börjar jobba imorgon efter 4 veckors semester - sjukt vad tiden går fort!!!


bild på beställningen från h&m!!! Kommentera vad ni tycker!



















oslo skakas av händelserna

det är sjukt.. För inte så längesen var det bombsprängning i sthlm, nu i oslo. Dessutom sprang det runt en kille på en ö lite utanför och sköt vilt omkring sig. Polisen har hittat över 80 döda.. och på ön var det ungdoms läger. fyfan! Skönt att dom fått fast den personen dom tror att det var. helt sjukt.

sänder en tanke till alla drabbade och alla andra i norge!!!!

beställning

Tänkte lägga en beställning på h&m nu! :) visar bilder sen..

och mamma o syster kommer om en stund och M kommer med en pizza om en stund! :) mums!!!

hej, hello, heey, tja, tjena, hola, hejsan.....

det finns massa olika sätt att säga hej på! :) det är rätt coolt .- tycker jag.

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska passera 10.15 för då börjar 7th heaven. jag har varit vaken sen åtta pga min j*vla nästäppa som inte försvinner. Vaknar av att jag inte får luft, tar nässpray som knappt funkar .. skit!

idag ska det tydligen åska, fy f*n för vädret. senare ska vi vattna blommor ute i stugan för det är ingen där, alla är ute och reser typ.. alla utom jag!!


stavat fel

HAhahha, såg typ nu att jag stavat åt helsike fel i inlägget nedan.. Nickelodeon ska det vara (tror jag) ;)

har haft dagen full idag till skillnad från de andra så det har varit kul!! :)
Har kollat på svampBob, dora, prinsessan sandra, prins-körv, markoolio, amy diamond m.fl. :)
sedan åkte vi vidare till faster så hon kunde klippa M, sen grejade vi med hans cykel!! bra dag!! Nu blir det laga pytt i panna och sedan kolla på tv.

Någon dag måste vi ju börja packa med (a)



Bild på när det kom en lokal skur här omdagen.. hann komma ganska mycket på några minuter! ;)

nikolodeon

idag vid halv tre är det Nikolodeon dagen på stan, ska blir lite roligt att gå på :)

vart inte så bra uppdatering igår då jag bara skrev ett inlägg och nu passade jag på att skriva i reklamen till 7th heaven, men det har börjat så måste skynda!!!! skriver sen :)

ut och cykla

syster har åkt hem och jag följde med en kompis och hämtade hennes bror på dagis :) nu ska jag cykla!!

Ska är mat snart, sedan kolla på OC - syster spenderar natten hos oss!


moln - innan åskan plötsligt dök upp!! :)





soffhäng med mig själv medans älskling är söt och gör middag!!

bilder kommer senare, kameran ligger just nu på laddning.

Idag har jag lockigt hår för er som vill veta. Sov i knut inatt och nu ser det ... ja ... lockigt ut. ;) (med en rosett i håret) Jag väntar på att maten ska bli klar, och medans jag gör det så har jag soffhäng med mig själv, musik och datorn :) jaa ... tv:n är på i bakgrunden med. Har fortfarande ont i huvudet vilket jag har haft i 3 dagar nu -.- hur störande är det inte med huvudvärk egentligen?! Så jag får nog ta det lite lugnt idag med, (jag som gör så himla mycket på lovet menar jag) men det är rätt skönt och ta det lugnt, visst? :)

och på tal om nånting annat.. det är så sjuk varmt i våran lilla etta. Fläkten är på och fönstret är öppet. Ska bli skönt att komma till den nya lägenheten nästa vecka. Kommer sakna denna lilla takvåning men en tvåa passar oss bättre - speciellt med att större kök, klädkammare, balkong och ett sovrum :) Det kommer bli bra!

Åskan kom så plötsligt

Stod i fönstret och tog kort på de vackra (trodde ja) molnen. Fick mig ett par bilder som jag tänker visa er imorgon, inga bortförklaringar nu, jag SKA visa dom :) Men där hade jag fel om molnen, för strax efter att jag stängt till fönstret så kom en rejäl åsk-knall och sedan vart det mycket mörkt och det blixtrade. Visserligen såg vi bara en blixt och det drog över ganska snabb men ändå, att det verkligen kan överraska en så!

Jag verkligen hatar åskan. Jag har varit med om för mycket som har med åskan och blixten att göra, vilket har lett till att jag är helt galen. De första veckorna (månaden) som varit nu har jag kollat på klart.se varje dag. inte nu så mycket. Det är jag stolt över :) jag är så himla rädd, när jag hör något eller ser något vill jag fly.

Fast jag måste även säga att det har blivit ganska mycket bättre nu de senaste månaderna med åskan, ligger inte under täcket eller står i garderoben eller sitter inne i ett rum utan fönster hela tiden nu! :) cred till lilla mig.

Imorgon kommer bilderna på molnen - Lovar er!!

trend att skaffa barn?

Jag tog en cykeltur igår till maxi - helt alena. och då kom jag fram till att det är ganska många som skaffar barn nu. båda unga och lite äldre. Man kan hitta hur många bloggar som helst där man kan läsa om unga mammor! Det tycker jag bara är så himla mysigt. Att man verkligen tar till sig den här mamma rollen och tar hand om sitt barn på ett perfekt sätt är hur underbart som helst att se.

Jag tycker att dom som är mammor i en ganska ung ålder gör ett fantastiskt jobb. Det finns säkert alltid någon som inte tycker om att man är så ung, att man inte kan gå ut en kväll för att man är mamma osv.. men det är ju förtusan upp till var och en. De gör ett bra jobb och sålänge barnet och mamman trivs så finns det ingenting att klaga på!!

Tycker bara att det är fint att så många unga tar till sig ett barn som dom gör allt för!!

- det jag vill komma fram till är att dom gör ett fantastiskt bra jobb och får dom en negativ kommentar så ska dom bara visa att dom är starka nog att klara av det. Oavsett - för dom älskar sina barn!!


det vart en mysig eftermiddag med blåbärs paj och besök :)) lyckat!♥








tänkte

tänkte visa bilder på lite godsaker sen :)

JAG VILL HA

åååååååååh, jag vill ha smultron!!! :) gud vad gott, kanske lite blåbär och hallon med om det finns :) MUMS!!

-det kanske får bli en sysselsättning idag?

önskar

Vill kunna ha den vännen som alltid finns där, vad det än är så kan man alltid komma! Kunna skratta tillsammans, kunna gråta tillsammans, låna varandras kläder.. Jaa exakt allting!!.. Det är något jag önskar mig just nu!!!

- skulle vara en fin investering!

sommar???

kallar ni detta sommar?? trött på vädret, det är ju bara molnigt, regnigt och kallt. 13 grader en sommardag?? det är sjukt. har fått typ en veckas soltimmar om man räknar ihop allt! fy.

trött på...

Jag blir så trött på folk som bara tar en massa värdelös tid. Man frågar och frågar, men bryr sig och bryr sig, men inte till några framsteg. Nu struntar jag i detta. Vill inte mer. Ska sluta försöka, blir bara fel. För att man bryr sig.

Så, då började jag inlägget med lite klagandet. Men nu kommer det positiva =) Det är att jag har min underbara lillasyster på nattbesök idag. Har varit och solat ó badat" (M och syster badade helt men jag gick ut till lårena:P) Hon var hos mig igår med så när det regnade ganska så mycket igår så gick vi ut i stövlar och tog lite roliga kort. Idag fick det bli strandkort. Har en undervattens kamera, men vart inte så många bilder tagna under vattnet. Har inte lagt in bilderna på datorn nu så ni får kanske se dom senare! ;)

nu då? - mamma var här en stund nyss, vi kollade på damfotbollen. Mamma åke hem - vi fortsätter kolla! Sverige-Japan. Tror att japan kommer att vinna för sverige spelar inge bra idag, men hejar på sverige. Självklart!

LEDIGT

Njuter av ledigheten. Det är så skönt, vill inte tillbaka till skolan. Eller jo.. Men bara för att det är ett år kvar till studenten på våren :)))

Dom här dagarna, veckorna, månaden har det hänt grejer. :) Orkar inte gå in på allt men drar det kort.. Solat, fyllt 18, haft födelsedags fest, firat midsommar jaa haft det allmänt bra helt enkelt!

Ska flytta också, till en tvåa. Kommer bli så bra tror jag. då kommer lite mer bilder på inredning och fin fina bilder (a)

RSS 2.0