söndag

söndag idag och jag sitter hos pappa! Vi ska äta frukost nu.

fastingen igår var mycket rolig. Fick spendera den med underbara vänner! Jag färgade även håret, eller jaa jag slingade det ljusare men det syns inte att det är slingor, ser typ ut som att det är färgat hela håret lite ljusare.

Idag ska jag skjutsa amanda och ozzy till mamma och sedan hem och baka :) :) får se hur det smakar sen! :D


äter godiiiiiiis

Ååh vad gott det är med godis!! ligger i sängen och kollar på tv, med en dator i knät och godis vid sidan av! helt perfekt. ska snart hoppa in i duschen. ikväll blir det ner på stan ! :D

har provat en del olika kläder i skolan idag till danserna med. det blir nog bra detta :D hihi!!!

får se om jag skriver senare! annars hörs vi ngn annan dag :D hihhuhihihuhuhihihuhuhi!! <3

still hurts

har fortfarande ont i huvudet, trots att jag fick en stark tablett av felicia i skolan förut. Dock har den ju slutat värka nu för någon timme sen så får ta en ipren så att jag orkar åka till Kd och stor handla!
Ska till ikea också, ska iallafall köpa nya handdukar - vi har bara fyra! två som vi använder)

har varit i skolan hela dagen idag, men den bestod av:
-Dans
-Klassråd
-Håltimma från tjugo över tio till halv två
-Historia

somnade någongång på hålet nere vid musiken en stund så då kändes huvudet bättre, men nu kommer det igen! j*vla huvudvärk......


det finns så mycket.....

Det finns så mycket som jag skulle vilja göra med dig just nu!! men jag låter bli.......

kollar på tv just nu och mitt huvud har blvit lite bättre iallafall. Vi får lön imorgon så funderar på om vi ska åka och storhandla :)

aj!

Huvudvärken jag skrev om igårkväll har inte försvunnit än..
hoppas att den försvinner under dagen!

Nu ska jag göra mig iordning för skola, vill verkligen inte. Men det är ett måste.

vi hörs kanske sen! :)

dags att sova snart

Det är dags att sova snart känner jag. Huvudvärken smyger sig på. men först ska jag äta lite tjockpannkaka och sedan kolla på tv, tills jag somnar.

Har varit hemma hos Jacke idag med Sandra - min tvillingsjäl! :) vi jobbade klart med historia arbetet vi har gjort om folkmordet i Rwanda, riktigt intressant! ska kolla på shooting dogs imorgon tänkte jag, efter att jag har läst klart engelska boken som ska vara klar på torsdag, men till min fördel har jag bara ett kapitel kvar, så ligger bra till! :)

Jag är riktigt avundsjuk på min tvillingsjäl som åker till Gran Canaria på onsdag morgon! Hon är borta en vecka så jag får hitta på någonting annat under den tiden! - jag ska ju på fastingen i helgen och sen är jag hundvakt! :D

aja nu ska jag äta och kolla på tv, men ha det så bra!! Pussss

..

..........

kalas och inge kläder

trött jag blir, när man vill bli lite fin så har man inga kläder!! allt ser så muppigt ut!! arg jag blir. Vill ha alla pengar i världen så att jag kan köpa kläder hela tiden!!!!!!!!!!!

Grattis säger jag till min kusin som fyller år, snart kommer vi nog och hälsar grattis :) imorgon fyller mamma år!

fredag den 13:e

precis som rubriken lyder är det otursdagen idag! hoppas att jag inte glömmer låsa lägenheten när jag går, eller trillar i trappan eller blir påkörd eller gör bort mig i skolan eller ngt hemskt!!!
- brukar nog gå bra ;)

hooppas att vädret bli bättre än vad det är nu, bara molning och ser kallt ut när man tittar ut! hoppas på att solen tittar fram ;D

förövrigt kan jag berätta att det är mkt i skolan att man bara vill kräkas -.- usch, det har varit sjukt mkt nu hela våren! efter sommarlovet är det som tur bara ett år kvar (a)





RSS 2.0